BioMat

Toppmodern långvågig infravärmare och negativ jon -teknik tillsammans med den helande kraften från Ametist-kristaller levererar överlägsen professionell terapeutiskt resultat.

Fördelar med BioMat

 • BioMat förbättrar cirkulationen och kardiovaskulära funktioner
  Infraröda vågor höjer kroppstemperaturen värmer blodet och utvidgar blodkärlen. Det ger en ökning av det yttre blodflödet och volym, vilket resulterar i förbättrad cirkulation och hjärtfunktion.
 • BioMat förbättrar immunsystemets funktion
  Infraröda vågor höjer kroppstemperaturen, framkallar en artificiell och hälsosam feber. Eftersom kroppen arbetar för att bekämpa den ”febern” så har kroppens immunförsvar aktiveras och förstärks. Kombinerat med avgiftning av skadliga gifter och slaggprodukter, så kommer din hälsa och motståndskraft mot sjukdomar förbättras.
 • BioMat lindrar smärta
  Den inre värmen från BioMat hjälper de yttre blodkärlen att vidgas, vilket ger en avkopplande effekt och läkning till muskler och mjukdelsskador. Ökad blodcirkulation transporterar bort metaboliska slaggprodukter och levererar syrerikt blod till syreutarmade muskler, så de återhämta sig snabbare.
 • BioMat bränner kalorier och kontrollerar vikten
  När du kopplar av i den milda värmen från BioMat, så är din kropp i hård träning, producerar svett, pumpar blod och bränner kalorier. Enligt en artikel i ”American Medical Association” så bränner ett enda pass under infravärmaren lika många kalorier som rodd eller jogging i 30 minuter.
 • BioMat underlättar vid ledvärk och stelhet
  Infraröd värmeterapi används flitigt för att behandla patienter som lider av många typer av artrit och muskel- och skelettsjukdomar. Det har visat sig effektiv vid behandling av stukningar, neuralgi, bursit, muskelryckningar, stelhet i lederna, värk, ömhet och många andra muskel- och skelettkrämpor.
 • BioMat minskar stress och trötthet
  Den milda värmen från de infraröda strålarna hjälper till att lugna nerverna och lindrar hårda eller knutna muskler. Slutresultatet är minskad stress och förbättrad energi.
 • BioMat förbättrar hyn
  Värmestrålningen och de negativa jonerna penetrerar huden djupt, hjälper till att avgifta föroreningar från huden och lymfan. Peeling förstärks avsevärt genom värmeterapi, tar snabbt bort döda hudceller. Ökad cirkulation drar hudens egna naturliga näringsämnen till ytan, och föryngrar hudens hälsa och utseende.
 • BioMat avlägsnar skadliga toxiner och hjälper avgiftning
  BioMat hjälper till att avgifta kroppen på flera viktiga sätt. Ökad blodcirkulation stimulerar svettkörtlarna, frigör uppbyggda gifter och slaggprodukter. Daglig svettning kan avgifta kroppen från ansamling av potentiellt cancerframkallande tungmetaller, alkohol, nikotin, natrium, svavelsyra, kolesterol och urinsyra.
BioMat
Information och anmälan kontakta
Elisabeth Turesson
070 – 53 822 34
elisabeth @ tarasyogastudio.se