Mjuk Hatha Yoga med Charlotte


Från 18 Oktober även DROP IN

Mjuk hathayoga

Kom och låt dig få ett avkopplande slut på arbetsveckan och samtidigt fylla på med energi inför helgen.


Denna yogakurs utgår från den klassiska yogans grunder, där fokus ligger på att hitta vårt naturliga tillstånd, fritt från prestation och görande.

Vi går igenom utvalda kroppspositioner (asanas) som stimulerar och berör oss både fysiskt, emotionellt och mentalt. Vi lär oss full yogisk andning och använder andetaget för att hitta och påminna oss om livets rytm och flöde.


Vi kommer även att göra andningsövningar och meditation, vilket hjälper oss att få ökad koncentration men kanske ännu viktigare, att lära känna oss själva lite djupare, vilket kan ge oss en positivare syn på oss själva och världen omkring oss. Varje klass utgår olika teman utifrån den klassiska yogans filosofi, det skickas ut ett veckobrev inför varje kurstillfälle för de som vill förkovra sig. För att jag ska kunna ge personliga instruktioner till alla, begränsar vi antalet deltager till 12 personer. Nivån på kursen anpassas efter deltagarna och eftersom alla får personliga instruktioner går det bra med en viss spridning.


Varmt välkommen! Kom som DU är!


Jag som undervisar heter Charlotte och har nyligen lämnat Göteborg för att flytta ut på landet utanför Uddevalla.
Jag har tidigare undervisat yoga i Göteborg. Min yogaresa började när jag var student i Köpenhamn 2011 och efter det har jag gått flera olika lärarutbildningar och kurser i både Indien och Sverige. Jag gläder mig nu till att hitta en ny yogafamilj i Uddevalla. 🙂


Hör gärna av dig om du undrar något.
Charlotte Sellbrandt 0725-343349 charlotte.sellbrandt@gmail.com

Kursdatum:  Start: 27/9-  22/11 -2019   8 ggr,
Uppehåll:  11/10 
Tid: Fredagar kl 17.00-18.30 Kostnad: 8ggr/1000 kr
4ggr/500 Drop in 150kr